Kuhinjska stakla – RAMA GLAS

Kuhinjska stakla

Kuhinje kakve ste gledali u svjetskim časopisima postaju stvarnost i dio Vašeg doma. Pločice se jednostavno više ne uklapaju u kuhinju Vaših snova. Staklo se jednostavno čisti i održava, unosi boje, vedrinu i toplotu u Vašu kuhinju te je čini jedinstvenom i modernom. Izaberite između naša dva brenda i pustite mašti na volju!

RG COLOR

Naša bojena stakla su proteklih godina postala must-have svake moderne kuhinje. Staklo RG COLOR je izrađeno od ekološki zdravih boja koje se upotrebljavaju i u prehrambenoj industriji bez olova, nikla i kadmijuma, a izrađuje se prema narudžbi i zahtjevu, pa je tako potpuno prilagođeno klijentu. Montira se jednostavno lijepljenjem na zid, te ne oduzima prostor, a može se montirati i preko starih pločica direkno. Nudimo Vam veliki izbor boja, kao i mogućnost kombinovanja više njih i izrade motiva.

RG PRINT

Ukoliko niste za klasiku, želite više, želite nešto novo o čemu će pričati svi Vaši prijatelji, RG PRINT je pravi izbor za Vas. U svojoj kuhinji sada možete imati more, cvijeće, grad, djecu, zalazak sunca, jednostavno sve što zamislite. Kuhanje postaje zabavno!

Kalkulatori