Kuhinjska stakla – RAMA GLAS

Kuhinjska stakla

Odabrati pločice, dovoljnu količinu, izbori širine i boje fuga i na kraju višak materijala – tako izgleda prosječno postavljanje pločica. Nakon toga slijedi mukotrpno čišćenje kuhinje, ali i redovno održavanje zahtjevnih materijala. Sve ovo je dovelo do toga da staklo u potpunosti zaživi kao zidna obloga u kuhinjama. Staklo se lakše čisti, manje se skupljaju nečistoće, nema fuga koje je teško održavati.

Kuhinje kakve ste gledali u svjetskim časopisima postoju stvarnost i dio Vašeg doma. Pločice se jednostavno ne uklapaju u kuhinju Vaših snova. Izaberite između naša dva brenda i pustite mašti na volju!

RG Color

Naša bojena stakla su proteklih godina postala must-have svake moderne kuhinje. Staklo se lahko čisti i održava,unosi boje, toplinu i vedrinu u prostor. Staklo RG Color je izrađeno od ekološki zdravih boja koje se upotrebljavaju i u prehrambenoj industriji bez olova, nikla i kadmijuma, a izrađuje se prema narudžbi i zahtjevu, pa je tako potpuno prilagođeno klijentu. Montira se jednostavno lijepljenjem na zid, te ne oduzima prostor, a može se montirati i preko starih pločica direkno. Nudimo Vam veliki izbor boja, kao i mogućnost kombinovanja više njih i izrade motiva.

RG Print

Ukoliko niste za klasiku, želite više, želite nešto novo o čemu će pričati svi Vaši prijatelji, RG Print je pravi izbor za Vas. U svojoj kuhinji sada možete imati more, cvijeće, grad, djecu, zalazak sunca, jednostavno sve što zamislite. Kuhanje postaje zabavno!

Kalkulatori