Vrata i pregrade – RAMA GLAS

Vrata i pregrade

Sada prostor u kojem boravite možete pregraditi, a da pri tome ne narušite prostranost, prozračnost i količinu svjetlosti.

Klizni sistemi

Naši stakleni klizni sistemi Vam daju mogućnost djelomičnog, povremenog,pomičnog pregrađivanja prostora. Po potrebi, možete svoju kuhinju, trpezariju, predulaz, ormar i bilo koji dio doma na vrlo jednostavan način i lagan za oko pregraditi bez teških, trajnih, nepomičnih zidova i pregrada.

Okretna vrata

Ukoliko ipak tražite klasično zatvaranje i otvaranje, vrata na baglame, sa štokom ili bez, u kombinaciji sa fixnim staklima ili sama,imamo rješenje i za Vas. Sa našim pregradama Vaš dom će izgledati moderno, a ukućani će dobiti potrebnu privatnost i mir.

Staklene pregrade

Ukoliko trebate prostoriju više u svom stanu, staklene pregrade su rješenje za Vas! Sa već postojećim izvorima svjetlosti, dobit ćete sasvim novi prostor, odvojen zvučno, fizički, bez narušavanja estetike i količine svjetlosti.

Staklena vrata

Ponosni na naše rješenje kancelarijskih pregrada

Standardni izgled poslovnih prostora, mi smo za vas unaprijedili i redizajnirali u novi sistem RG OFFICE. Jeftin, siguran, elegantan, fleksibilan, dizajniran potpuno po vašoj želji.

Kalkulatori