Tuš kabine po mjeri – RAMA GLAS

Tuš kabine po mjeri

Naša kompanija Vam nudi raznovrsna rješenja za uređenje kupatila u vidu izrade tuš kabina po želji i mjeri i zato se uklapaju u svako kupatilo. Ukoliko poručite mjerenje, tehničko lice dolazi na adresu, predlaže Vam optimalno rješenje i kabinu koja će prije svega biti funkcionalna.

Stakla za tuš kabine koje koristimo su najčešće u debljine 8mm i obavezno su kaljena jer im se tako povećava tvrdoća i otpornost. Za kupaonice se osim prozirnog, često koristi i satinirano te tonirano staklo. Okovi koji se koriste su od nehrđajućeg metala sa dugim vijekom trajanja. Sav pribor (baglame, ručke, profile, nosače) nudimo u matiranoj i u sjajnoj varijanti.


Okretne kabine

Naše okretne kabine, bilo da su ravne ili ugaone, male ili velike, sa inox konstrukcijom ili bez, prozirne ili tonirane, kroz dugi niz godina koliko ih radimo postale su sastavni dio mnogih kupatila jer, prije svega, nisu dio serijske proizvodnje i kao takve neprilagodljive a onda se jednostavnošću izrade, kvalitetom i sigurnosću ističu od sličnih kabina na tržištu rađenih po mjeri.

Klizne kabine

U protekloj godini naš apsolutni hit su bile klizne kabine. Zbog manje prostora koji zahtijevaju ali i izgleda ove kabine su bile prvi izbor mnogih naših kupaca.

Fixne pregrade

Na vrlo jednostavan,povoljan i moderan način možete riješiti prostor za kupanje sada i bez potpunog zatvaranja. Ukoliko niste za kabinu, možete uživati u kupanju i sa staklenom pregradom koja će štititi ostatak kupatila od vode.

Novo!

U ovoj godini nudimo nešto novo. Počinjemo sa izradom prvih okretnih tuš kabina bez baglama. Uskoro više...


Veliko iskustvo u proizvodnji, dugogodišnja montaža i primjene savremenih tehnologija garantuju da je Vaša tuš kabina namjenjena za višegodišnjeg korištenja.

tuskabine-katalog

Katalog tuš kabina

Za više informacija pogledajte naš katalog tuš kabina.
Kalkulatori